Existing Users: Because of an update to the forum software you will need to reset your password. Please use the "Forgot?" link on the sign in form to do so. If that doesn't work, send me an email at feedback@forzaminardi.com and I'll sort you out!

Misano - Day 2

From F1racing.net Dutch version:


Woensdagochtend begon de dag met sneeuw in het Italiaanse Misano. Gelukkig voor de beide Nederlandse coureurs Albers en Pastorelli ging de sneeuw snel over in regen waardoor de testdag niet in gevaar komt. Nicky Pastorelli moest normaal gezien gisteren zijn Formule 1-debuut al maken, maar zijn debuut werd met een dag uitgesteld nadat Albers in de middag de pitstraat kwam ingereden met een probleem aan de versnellingsbak. Ook deze ochtend moet Pastorelli nog even wachten.

Nicky Pastorelli stond al in zijn Minardi pak dinsdagmiddag toen Christijan Albers met een hydraulisch probleem in de versnellingspak de Minardi in de pitbox moest parkeren. Geen nood, Pastorelli's Formule 1-debuut zou uitgesteld worden naar woensdagochtend.

Op woensdagochtend stond inderdaad de naam van Pastorelli op de Minardi, maar rond 09.30 besloot het team om Pastorelli pas deze middag zijn Formule 1-debuut te geven omdat het belangrijk was dat Albers eerst nog 300 kilometer zou rijden. Hiermee krijgt Albers immers zijn superlicentie en die heeft hij nodig om in maart in Australië aan de start te verschijnen. Albers moet nog zo'n 20 ronden rijden om de 300 kilometer vol te maken. Daarna mag Pastorelli instappen in Misano om te gaan testen met het team.
Quick translation:
- It was snowing early on, but later it started raining.
Pastorelli was to make his debut this morning, but the team decided to let Albers drive 20 laps first to get his Superlicense mileage.
Sign In or Register to comment.